TŘ z:15/11/2024 (vhodné i pro OZP)
Náplň práce:
- Zabezpečení plynulého chodu potravinářské výroby
- Zodpovědnost za dodržování výrobních postupů
- Dodržování hygienických standardů, kontrola jejich dodržování u svých podřízených
- Vedení podřízených pracovníků, organizace jejich práce
- Vedení příslušné dokumentace
- Dodržování interních nařízení a HACCP
- Reportování nadřízeným.
Požadavky:
- SŠ vzdělání s maturitou
- Znalosti z oblasti výroby potravin (technologie surovin výhodou)
- Znalost hygienických a sanitačních zásad ve výrobě potravin
- Schopnost motivovat svěřený tým a být přirozenou autoritou
- Schopnost organizace práce
- Samostatné operativní rozhodování v neplánovaných situacích
- Uživatelskou znalost práce s PC
- Samostatnost, spolehlivost, odolnost vůči stresu, vysoké pracovní nasazení, odpovědný přístup k práci
- Ochota pracovat na 7,5 hod. směny
- Nevadí vám pracovat v klimatizovaném prostředí cca 8-15°C.
Nabízíme:
- 2x ročně finanční bonus (věrnostní a roční prémie)
- 25 dní dovolené
- Příplatky za odpolední směny 10%
- Stravenky
- Slevy na firemní produkty
- Občerstvení na pracovišti (káva, čaj)
- Ovoce.
Kontakt emailem.
Kontaktní jméno:
Romana Smutková
Telefon:
558 329 268
Emailová adresa:
nabor@gastromenu.cz